perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kuviaa ;3

Noniin, nyt tulee niitä kuvia Himekosta(: Ei ole mitään ihan parhaita kuvia, eikä uusimpia, koska kamerani meni korjaukseen kuukausi sitten , eikä ole tullut sieltä o.o Mutta joitain kuvia kuitenkin, tässä:


Apua, vain kaksi kuvaa. :s tämä tietokone ei suostu löytämään niitä kuvia, jotka otin vähän aikaa sitten.. olen todella pahoillani, etten voi laittaa nyt enempää kuvia.
Sitten kun se kamera tulee, niin lupaan että tulee myös paljon kuvia. Myös kuvatarina ja kaikkea kivaa(: Anteeksi vielä etten ole voinut laittaa paljon kuvia.
_______

Mutta mennään toiseen aiheeseen. Kun kesällä saan rahaa, niin ostan neidoille obitsut, näillä suunnitelmilla Plasticpop:sta ;> Koska.., himekon oikea käsi, ranteesta alaspäin hävisi ulos, kun kuvasin sitä kaverini kanssa. Etsin kättä kauan, mutta ei löytynyt ;__; Joo, ja olen suoristanut Himekon hiukset, koska ne menivät jo vähän sekaisin.. :p

Mutta siis, nyt on suunnitelmissa little Dal Lepupu :3 aww, se on ihana♥ koska kuulin että tänä vuonna on tulossa Little Pullipeille/Daleille obitsu ! Ihanaa , nyt kasvoi vielä enemmän Little- halu :D Tuo ihana siis olisi tulossa varmaankin kesällä tai syksyllä :



Aww haluan nyt, se on vaan niin ihana ja söpö ! ;3 ja sille sitten myös se obitsu pitää hankkia :)

Mutta heihei tältä kertaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti